Ditt kompletta svetshus i Luleå

Vi har över 40 års erfarenhet och erbjuder maskiner, tillbehör och tillsatsmaterial. Det gör att vi kan leverera kompletta lösningar inom svets.

Svets

Grönbergs Maskin & El AB är ett av de ledande företagen inom svets och skärteknik i Sverige. Med över 40 års erfarenhet inom ämnet erbjuder vi kompletta lösningar för kunderna.

Vi är auktoriserade återförsäljare av svetsar, plasmaskärare, tillsatsmaterial, slitdelar och tillbehör från ESAB, Migatronic, SPT och Parweld.

Kemppi förmedlas på begäran genom samarbetspartners.

Som serviceverkstad är vi auktoriserade på ESAB, Kemppi, Migatronic, SPT och Parweld. Men vi utför reparationer på andra märken som Fronius, Lincoln, Hypertherm och Oerlikon.

Vi erbjuder följande tjänster:

• Försäljning
• Service
• Kalibrering / Validering
• Tillbehör
• Automatisering

Service & Reparationer

Vi utför service och reparationer på svetsar, kompressorer, högtryckstvättar, städmaskiner och andra maskiner för industriellt bruk.

Servicen innebär en minimerad risk för stillestånd och drift störningar. Serviceprotokoll föres för enkel uppföljning av utrustningens skick och kommande investeringar i reservdelar och utrustning för kunderna.

Kalibrering & Validering

Kalibrering och validering utföres på svetsmaskiner och andra maskiner där det ställs höga krav på exakthet och tillförlitlighet i samband med kvalitetsstandarder.

Våra instrument är av högsta kvalitet och kalibreras regelbundet för att kunna garantera att kvaliteten alltid är på topp åt våra kunder.